Вести од компанијата

Дали се тие приспособливи памучни хамаки?

2023-03-20

 

YMOUTDOOR го цени и се однесува на гласот на нашите клиенти и се стремиме да ги направиме нашите памучни хамаки поудобни и да обезбедиме брза и ефикасна услуга по продажбата. Се надеваме дека нашите хамаки ќе ве инспирираат да се ослободите од секојдневните стресови и грижи и да уживате во доброто време.


🏆🏆Имаме широк спектар на хамаки од кои можете да изберете и да ги поддржитеприлагодување ¼ Поддршка за ODM и OEM.
😎😎Обезбедуваме професионална поддршка за трговци на големо, дилери, дистрибутери, трговци на мало и независни брендови во различни земји.
🤝🤝Добредојдовте да не контактирате за да воспоставиме деловна соработка!
📨📨24-часовни онлајн услуги




 


Која е предноста на оваа памучна хамака?

Висок квалитет: Оваа бразилска хамака е изработена од висококвалитетно памучно предиво. Памучната импровизирана лежалка е мека, дише, погодна за кожата, не само удобна, туку и цврста и издржлива.
Капацитет на тежина од 500 фунти: Рачно плетените краеви и цврстата ткаенина се доволно силни за да издржат 500 фунти. Ако имате метална кука S, немојте да ја користите со металниот прстен на прстенот, во спротивно ќе го деформира или оштети металниот прстен.
Пренослив и лесен за поставување: Хамакот доаѓа со торба за носење со врвка. Кога е спакуван, може да се свитка во компактна големина, што е многу погодно за складирање или носење. Оставете го во вашиот двор, тераса/балкон, градина/парк итн. Има и 2 јажиња за дрвја (3м), однесете го во кампот или користете го внатре и на отворено, зависи од вас.


Шармантен дизајн на реси - Дизајниран со традиционално рачно изработено јаже од чипка и бел раб. Прекрасен е, романтичен и привлечен, совршен за спална соба, градина, двор, палуба, трем, плажа или свадбен декор. Оваа пространа импровизирана лежалка е многу удобна и лесно се влегува и излегува од неа. Тоа ќе додаде сјај на боја во вашиот двор и е прекрасно парче само по себе.


Релевантни ознакиï¼

#Прилагодено #продажба на хамак #Ресна #памучен хамак
#промет на големо #замав #макраме #diyhammock #луксузна хамак #крочетамак #hangematte #хамак #амака #мака #хангмат #хамак #hangematten #hangemattenliebe #памучен хамак
#добавувачи #hamockking #висечки кревет
#youtdoor #хамак #надворешен мебел #производители #трговец на големо #добро #oem #хамак кампување#хамакlife #hammockcommunity #hammockcamp #hammockgear #HammockCoast #supportfamilybusinesses #TheHammockCoast #handcrafted #HammockCoast #hammocking #hammockforcamping #hammockgarden #hammockbuyingguide #buydoublehammock #hammockwholesaler #hammocksuppliers #hammockManufacturer




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept