Вести од индустријата

Надворешен преклопен шатор Вовед во методот на употреба

2023-02-16

  Abstract: Folding tent, also called advertising tent, Појавувачки шатор со крошна, е еден од најчестите алатки за заштита од сонце и дожд, може да се користи во изложби на отворено и активности за промоција на производи, лесен за ракување, лесен за инсталирање, со едноставен и лесен, брз и издржлив, лесен за носење, долг работен век и друго карактеристики. Преклопен шатор е многу лесно да се отвори и да се стави настрана, аголот на шаторот на бравата на пролетната тока или откачен за да се олесни употребата. При користење на шаторот, исто така, треба да се обрне внимание на светлината се и хидроксил стави, за да се избегне гребење напартиски шатор и други работи. Еве еден поглед напреклопен шатортоа!



     What is the role of folding tents?
     1, for the promotion of products to provide a display prop.
     2, for the promotion of products to create a promotional environment.
     3, for the promotion of products to increase a promotional window.


    What are the sizes of advertising tents?
    Advertising tent sizes are 2mX2m, 2.5mX2.5m, 2mX3m, 3mX3m, 3mx4.5m, 3mx6m light a variety of. Among them, 3mx3m because of the size of moderate, is the customer choose more; and in the car use dagger overlooking more is 3mX4.5m and 3mX6m. If you need special specifications, you can also choose to customize.
   Party tent canopy appearance is beautiful and generous, the frame material is high-quality steel pipe, the surface of high-temperature baking paint treatment, corrosion resistance. Easy to pull up, a few minutes to complete the installation, easy to carry the mobile tent suitable for outdoor exhibition, exhibition, celebration rally, open-air banquet, travel and leisure, bracket using the best quality 40 large square frame square tube flat tube production, surface spraying processing, canopy coating, waterproof coating, waterproof anti-aging treatment, harder than ordinary steel, more durable, anti-corrosion and other characteristics, installation, easy to carry, lightweight and durable, casual writing It can be put into the back of jeeps and campers.

    Преклопен засолниште how to use?

1, како да го отворите преклопниот шатор?
(1 ) извадете ја крпата од горниот дел од шаторот и држачите итн., и подгответе се.
(2) Отворете ја полицата за шаторот половина од степенот.
(3 ) решетката од ткаенина за шатор во средината на решетката на горниот дел, четирите агли на шаторот порамнети со четирите агли на решетката, затегнете ја подлогата за велкро.
(4) Потоа повлечете ја полицата отворена до околу 95% од нивото.
(5) Прицврстете ги четирите пружински токи на аглите на шаторот во квадратните цевчести очи што можат да се движат нагоре и надолу, истите чекори, завршете ги четирите агли.
(6) ќе ја извлече внатрешната цевка на плочата за заземјување до одредена висина, а потоа автоматски ќе се тока, плус ќе се направи крошна за да се инсталира.

2, pop-up летниковци како да се затвори?
(1 ) дланката надолу во средината на која било дијагонала, присилно надолу, така што крошната што се појавува назад да се отвори пред да се појави.
(2) ќе биде шаторскиот агол на четирите пролетни тока вратите.
(3) Преклопете ги четирите агли на шаторот навнатре, а потоа ставете го во кесата.

Мерки на претпазливост за рекламен шатор

1, утовар и истовар рекламирање шатор треба да биде лесен, не фрлајте.
2, пакување отворено да се обрне внимание, не слепо одвај со нож, лесно да предизвика гребење на pop-up крошна шатори.
3, дворот треба да се испушта исправено, не магацинот дворови, за да се спречи случајно кршење на врвот.
4, пред да го користите рекламниот шатор, треба да проверите дали завртките на деловите од попречната цевка се затегнати.
5, кога е откриено дека рамката на рекламниот шатор има една заграда за свиткување или деформација, веднаш треба да престанете да користите: поправка, смена на проблеми пред да продолжите со работа.

6, кога рекламниот шатор со еден надворешен приказ операција, треба да се обрне посебно внимание на ветрот, кога голманот привремено ќе замине, рекламните шаторски стапала треба да се спуштат на првиот дел, односно: внатрешните стапала во надворешната нога внатре, така што како ефикасно да се спречи оштетувањето од ветерот.
7ãКога се ракуваат со неколку шатори по ред, соседните краци помеѓу рекламните шатори и рекламните шатори треба да бидат врзани со врски или јажиња за да станат целина за да се зајакне нивната отпорност на ветер. За зајакнување на неговата отпорност на ветер.
8, две ногарки од шатор не треба да се врзуваат со лента, инаку остатоците од лентата сериозно ќе влијаат на лизгањето нагоре и надолу на ракавот на подножјето на забавите шатори.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept