Вести од компанијата

Викенд кампување на отворено

2022-11-07

Викенд кампување на отворено



Викендов кампување на отворено, спакувајте гоопрема за кампувањерано наутро, избравме зелена површина во близина, со некоиопрема за кампување, столчиња за кампување, колички за кампување, креветчиња за кампување, софи за кампување,маси за кампувањеи храна, колку посоодветна опрема, толку позабавно можеме да играме.

Нашата линија од пет луѓе, дојде полна со тројцаавтомобили за кампувањена опрема, како и многумаси за кампување истолчиња за кампување, кревети за кампување, софи на надувување, шатори за кампувањеКампинг точка креветот преклопен се многу мали, заземаат малку простор, многу погодно за излегување.

Прво наоѓаме добра позиција за да можеме да го обесимехамак, сододатоци за хамакхамак ремени првата точка кревет врзан за дрво, заедно како да лежи вохамакколеги, приоритет беше одморот. Тие го сакаат чувството нахамакзамав.

Другар. Многу вакапреклопен стол-лулка за кампување, погледнете го неговото удобно лежечко држење за да знаете дека овој производ е многу добар за неговите чувства.

Набрзо дојде време да уживаме во ручекот. Донесовме многу храна и едногласно решивме да имаме топла манџа.

Со доволно за јадење и пиење, време е да уживате во одличното отворено.

На младиот колега му се допаднатриаголна столицаи Маса за преклопување на задната вратакаде што седнаа и почнаа да разговараат.

Колегите на истото патување ги донесоа и своите миленици и беа многу среќни.

Капка, капка, капка, накампувањеколичкавозот е тука, квалитетот на нашиот кампер не е да се каже, ова кампување на отворено е многу среќно.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept